Wat is Fotostuc?

Fotostuc is een unieke decoratieve techniek voor woningen, kantoren en bedrijven. Alles dat digitaal beschikbaar is kan worden aangebracht op muren, plafonds en zelfs vloeren en bijvoorbeeld tuinmeubilair of horecameubilair! Er wordt inkt aangebracht, en is daardoor te vergelijken met een muurschildering.
Het mag groot: uw foto, tekst of logo kan worden aangebracht tot een oppervlakte van 2,5 m2 en op aanvraag zelfs nog veel groter.

 

 

Hoe wordt Fotostuc aangebracht?

[Het aanbrengen van een Fotostuc door de Fotostuc professional] Fotostuc wordt aangebracht door professionals: meestal stukadoors of afbouwbedrijven die gecertificeerd zijn door Fotostuc en deze unieke techniek beheersen. Als de ondergrond niet hoeft te worden geoptimaliseerd (zoals bijvoorbeeld bij spachtelputz of  granol) duurt het aanbrengen circa twee tot drie uur, verdeeld over twee dagen.

De eerste dag wordt de print met een speciale techniek aangebracht, waarna deze moet drogen. De tweede dag wordt het verder afgewerkt. Door de unieke werkwijze van de professional heeft u nauwelijks tot geen overlast van stof of vocht: er wordt schoon gewerkt.

 

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.fotostuc.nl